Nina Virtanen

Sisu-koirani on iloinen ja reipas nuori koira, mutta olin huomannut silti, ettei sen kroppa toimi niinkun pitäisi. Koira on välillä jäykkä ja kulkee vinossa.
Koiraa oli käytetty säännöllisesti koirahierojalla ja fysioterapeutilla ilman pidempiaikaista apua. Siispä varasin ajan osteopatiaan.
Ensimmäinen hoitokerta oli erittäin miellyttävä sekä koiralle että omistajalle.  Carita löysi heti koirasta ongelmakohdan, jota sitten lähdettiin hoitamaan. Tärkeintä ehkä kuitenkin oli se,  miten koiraa käsiteltiin. Se sai itse valita hoitoasennon ja sen tunteet otettiin kauniisti huomioon. Sisu tunsi varmaan olonsa kotoisaksi, koska Caritalla on samanlainen tyyli puhua koiralle kun minulla.
Sisu oli hoidon jälkeen hyvin iloinen ja seesteisen oloinen. Muiden hoitojen jälkeen se ravistelee kiivaasti ja on hieman yliaktiivinen, mutta nyt koira katsoi minua tyytyväisenä hymy huulilla, häntä rauhallisesti heiluen. Carita sanoikin niin kauniisti, että ”Sisulla on nyt asiaa sinulle” ja niin olikin; hän oli kiitollinen, että toin hänet hyvään hoitoon. Kiitos.